3 TOP kabelky Desigual pro ty, které si nepotrpí na barvy

3 TOP kabelky Desigual pro ty, které si nepotrpí na barvy

Líbí se vám motivy a mandaly, které na svých doplňcích a oblečení používá Desigual, ale je to na vás příliš barevné? Mrkněte na TOP 3 barevně neutrální kabelky! Ty už by šly, ne?

1. Desigual béžová kabelka Martinka Calceterio

Prostorná kabelka Desigual v béžové barvě, kterou zdobí oblíbené mandaly a kovové cvočky, vám nabídne především hodně úložného místa a také nepřekonatelnou ozdobu vašeho outfitu, a to i přesto, že nehýří barvami! Tento model z letní kolekce 2017 vás potěší svým snadným nošením díky velkým uchám a také decentním perforacím, které představují na této kabelce největší dominantu.

CENA: 1 649 Kč

2. Desigual šedá kabelka Dallas Soft Mendhi

Šedá crossbody kabelka z podzimní kolekce 2017 vás nadchne svým ideálním tvarem v případě, že se chystáte na kávu s kamarádkou, rande nebo nákupy a potřebujete mít vše potřebné u sebe a k tomu volné ruce. Šedý melír ozvláštňuje vyrytý tradiční vzor mandaly. Zlaté kování zase umožňuje, abyste kabelku mohla sladit také s hnědou nebo zlatými šperky.

CENA: 1 559 Kč

3. Desigual béžová multifunkční kabelka Cracovia Dusty

Z této smetanové crossbody budete unešená, pokud milujete také klasický Desigual plný barev. Na popruhu přes rameno totiž výrobce vyšil červeno-bílo-zelenou krajku s motivem květin. Nevšední barevný detail však jistě nepřehluší čisté linie celé kabelky. Ideálně doplní vaše letní šatičky stejně tak jako prozáří zimní tmavé outfity. Tuhle bereme ze všech nejvíc!

CENA: 1 899 Kč

Chcete se pokochat více neutrálními (i barevnými!) kabelkami a psaníčky?

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram