Aktuálně ze světa módy: Cara Delevingne jako spisovatelka a nová ředitelka Givenchy

Aktuálně ze světa módy: Cara Delevingne jako spisovatelka a nová ředitelka Givenchy

Módní aktuality se věnují tomu, že modelce Delevingne vychází první román a Givenchy jmenovalo novou kreativní ředitelku. 

Modelka Cara Delevingne na svém Instagramu oznámila, že v říjnu vyjde její první román. Měl by být o dospívajících lidech, kteří se protloukají nástrahami střední školy, což je téma, které nás trochu překvapilo. Přeci jen, asi si ho nebudou moci přečíst lidé starší dvaceti, protože pro ně už takové téma zřejmě není příliš atraktivní. Modelka pochopitelně nepsala sama, a jak přiznala, pomáhal jí hostující autor. Nám tedy zbývá, jen se dohadovat, kolik z toho opravdu pochází od ní samotné. 

Givenchy před pár dny vydalo podzimní Ready-to-wear kolekci vytvořenou ateliérem, protože značce stále chyběl kreativní ředitel. Už nebude. Na tuto pozici byla jmenována návrhářka Clare Waight Keller. Keller pracovala dříve šest let pro značku Chloé, ale už teď se na novou příležitost moc těší: "Sebevědomý styl Huberta de Givenchy byl pro mne vždy velmi inspirující a jsem vděčná, za tu možnost být součástí historie jeho módního domu. Těším se na práci s celým týmem a psaní nové kapitoly v tomto nádherném příběhu."  

fashionista.com ; fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram