Anna Marešová a premiéra Whoop.de.doo

Anna Marešová a premiéra Whoop.de.doo

Malá nenápadná žena s velkým talentem. Přesně tak bychom mohli nazvat milou Annu Marešovou, která se pyšní nejen výjimečnou tvorbou erotických pomůcek, které jsme si sami mohli prohlédnout...

Anna Marešová je produktová designérka zaměřující se na průmyslový design. O její tvorbě je rozhodně co povídat, ale nás v redakci zaujala především její tvorba Whoop.de.doo. Jedná se o řadu erotických pomůcek, které jsou navržené speciálně pro ženy. Sada Whoop.de.doo obsahuje Venušiny kuličky, vibrátor a také vibrační vajíčko. Jejich jedinečnost vidíte už na první pohled. Jedná se totiž o jednoduché, ale designově zajímavé tvary, které jsou v kombinaci s kvalitním materiálem a vnitřní mechanikou naprosto úžasné. 

Když nám tedy do redakce dorazila pozvánka na zajímavou akci, kde se představil nový videoklip k Venušiným kuličkám z tvorby Anny Marešové, neváhali jsme. A udělali jsme dobře. Premiéra se konala v prostorech Studia Anna Marešová a přesto, že zde nebylo tolik místa, bylo toho hodně k vidění.

Všude kolem nás byly vystavené erotické pomůcky pro ženy, které právě Anna Marešová navrhla. Než jsme si je však prohlédli, nedočkavě jsme čekali na premiéru očekávaného videoklipu, který si vzal do parády Ondra Formánek s kolegou. „Chtěli jsme si od toho pro nás známého cestování odpočinout a poznat pro nás neznámý svět Venušiných kuliček,“ svěřil se Ondřej, čímž rozesmál každého v místnosti. Hlavním jejích cílem bylo udělat to vtipně a decentně, což se jim dle našeho názoru opravdu povedlo. Na výsledek se podívejte sami. 

Co na její tvorbu říkáte vy? Chtěla byste takovou hračku doma?

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram