AVON Česko nabízí kromě kosmetiky nečekané zážitky a také práci!

AVON Česko nabízí kromě kosmetiky nečekané zážitky a také práci!

Kosmetická značka Avon Česko jednoduše jede... V zastoupení Avon Česko zde pořádá zajímavé akce, které naleznete pod hashtagem #AvonCesko.  Právě během nich můžete vyzkoušet nové a oblíbené produkty, zažít něco neobvyklého a navíc se stát také součástí týmu. 

Právě proto jsme se i my zúčastnili akce DEN VÝRAZNÉ RTĚNKY aneb #dnesnosimsebevedomi.... Jenže to není samozřejmě vše. Avon Česko v čele se zónovou managerkou Kristou Hybš pořádá nespočetně úžasných akcí, kterých se i vy můžete zúčastnit. A co víc? Pokud vás láká nestereotypní práce v příjemném kolektivu, tak stále nabírají! Máte tedy šanci... 

Na akci nás samozřejmě překvapil velký zájem okolí, protože zde bylo neustále plno. Ženy chodily odvážně zkoušet barevné rtěnky, kterých bylo více než třicet druhů. Mezi největší favority však patřily odstíny Berry Berry a Water Melon. Po nalíčení byla možnost nechat se vyfotit ve fotobudce a mít na akci krásnou vzpomínku

Kdyby mi dříve někdo řekl, že budu pracovat pro kosmetickou firmu, nevěřila bych mu. Nyní však pro jednu pracuji a jsem šťastná. Stala jsem se součástí jedné velké „rodiny“ a jsem pánem svého času, co víc si přát? Mám svůj tým, se kterým podnikám nejrůznější akce, a každý den se posouváme o kousek dál. Díky Avonu nemám monotónní práci, která mě baví a naplňuje.

Krista Hybš

Jak jsme již zmínili, kromě představení značky a nových produktů zde probíhal i nábor do týmu. Pokud i vy toužíte po práci, která vás bude zároveň bavit, a zažijete něco, co jinde ne, neváhejte se přihlásit. Nic není omezením, stačí vaše nadšení a chuť!

Ohledně práce napište na Facebook Avon Česko ... nebo zde www.avoncesko.cz

 

P.S. Na akcích si můžete zakoupit i trička na Avon pochod, která jsou zároveň i vstupenkou.

Celá částka jde na Boj proti rakovině prsu.

Avon Česko

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram