Bianca Balti se vdala v šatech Dolce & Gabbana

Bianca Balti se vdala v šatech Dolce & Gabbana

Třiatřicetiletá modelka Bianca Balti se před pár dny podruhé vdala. K této příležitosti oblékla nádherné šaty Dolce & Gabbana.

Oblíbená italská modelka pocházející z městečka Lodi je pro pány oficiálně zadaná. Je to teprve pár dní, kdy svému milému Matthew McRaeovi řekla své ano. Svatba se odehrála 1. srpna 2017 v místě The Ranch, Laguna Beach v Kalifornii.

Balti je známá především jako jedna z hlavních tváří značky Dolce & Gabbana, kde se ukázala v rámci posledních deseti let v mnoha kampaních. Není proto žádným překvapením, že si pro svůj velký den vybrala právě šaty od této značky.

Stefano Gabbana se svatebního obřadu zúčastnil osobně a přidal pak rovněž pár instagramových snímků. Šaty vyšívané krajkou s krátkými nadýchanými rukávy, obepínající siluetu modelky působily velmi něžně a romanticky. Bílé šaty s krajkou oblékly i její dcery Matilde Lucidi a Mia McRae. Balti se vdala již po druhé, první manželství trvalo čtyři roky v letech 2006 – 2010, kdy byla vdaná za Christiana Lucidiho, se kterým má prvorozenou dceru.

instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram