Bobbi Brown vydává novou wellness řadu

Bobbi Brown vydává novou wellness řadu

Zcela nová life-style řada od Bobbi Brown EVOLUTION_18 zaměřená na vnitřní krásu rozhodně stojí za vaši pozornost. 

Bobbi Brown představila svou první wellness řadu, zaměřenou na vnitřní krásu a zdraví. Navazuje tak na svou knihu, kterou publikovala minulý rok pod názvem Beauty from the Inside Out.  “Po 25 letech působení ve světě kosmetiky a naslouchání největším wellness problémům žen, jsem se rozhodla vytvořit produkty, které nabízejí rychlé a snadné řešení.” uvádí Bobbi Brown na své stránce justBOBBI.com. Řada je plná přípravků pro bezchybnou pleť a celkové rozjasnění.  

Bobbi v řadě EVOLUTION_18 vytváří doplňky stravy, které ženám usnadní život. Každá vybraná ingredience má svou úlohu a lahodnou chuť. Uvádí, že to, co dáváte do svého těla je stejně důležité jako to, co dáváte na něj. Všechny ingredience jsou proto naprosto přírodní a netoxické jako skořice, hořčík, černý pepř, paprika, himálajská sůl, kakaový prášek, extrakty z kokosu a ovoce.

Evolution_18 ingredience

Wellness kosmetika představuje pohled na kosmetiku z širšího spektra než pouze paketky a rťenky. Zaměřuje se vnitřní krásu a poukazuje na důležitost zdravé pleti.“Při vytváření řady jsem se neřídila nejnovějšími life-style trendy nebo tím, co doporučují laboratoře. Raději jsem se zamyslela nad tím, co v kosmetice chybí. Výsledkem jsou přípravky, které vás podpoří zevnitř. Využívání nejryzejších (a nejchutnějších) ingrediencí v EVOLUTION 18 je zárukou vyživené pleti a vlasů, silných kostí a celkového rozjasnění,” popisuje svou řadu Bobbi Brown.

Evolution 18

evolution18.com, .brit.co

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram