Calvin Klein Black Series Limited Edition

Calvin Klein Black Series Limited Edition

Oblíbená divize Calvin Klein Jeans právě spustila online prodej limitované kolekce Black Series. Adaptuj se Urban streetwear!

Oblíbená divize americké značky Calvin Klein právě spustila prodej limitované kolekce Black Series, která již brzy zamíří i do kamenných obchodů, tak buďte ve střehu.

Jelikož se její rozsah objevuje i v poutavé kampani nafocené Rory Paynem, před jehož objektivem stanuli v newyorském Brooklynu sourozenci Lucky Blue a Pyper America Smithovi, je velkým předpokladem, že se po kolekci Calvin Klein Jeans Black Series zapráší. Na atraktivitě kolekci přidávají i originální střihy a užité materiály, jako například neopren.

 

Ten přitom tvoří většinu Urban streetweer sbírky zastoupené například bombery nebo mikinami, ale také celou řadou jeansů a trendy obuvi, jíž jak už samotný název kolekce napovídá, dominuje nestárnoucí černá barva.

Zatímco v online storech je kolekce Calvin Klein Jeans Black Series dostupná již nyní, do kamenných obchodů vybraných prodejců zamíří začátkem listopadu.

A protože se Lucky Blue Smith neobjevuje v kampani sám, zkrátka nepřijdou ani dámy, které si z bohaté nabídky jistě také nějaký ten slušivý kousek vyberou. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram