Cara Delevingne pózuje pro DKNY Resort 2015

Cara Delevingne pózuje pro DKNY Resort 2015

Donna Karan New York představuje jednu z nejčerstvějších spoluprací s Carou Delevingne, která přichází společně s kampaní pro sportovně elegantní kolekci Resort 2015.

Hlavní protagonistku nejnovější kampaně pro sportovně elegantní kolekci Resort 2015 od Donny Karan netřeba dlouho představovat. Není to totiž nikdo jiný než britská modelka Cara Delevingne.

Anglická modelka, herečka a nyní i zpěvačka opět exceluje v záři reflektorů a před objektivem fotografa Christiana MacDonalda, kterému jeho práci zjednodušoval jednak šarm, ale i profesionální přístup samotné Cary a dalších modelek. V kampani se po jejím boku objevují i Chelsea Leyland, Vashtie Kola a Brandee Brown, které společně představují skvěle padnoucí modely v sezónních barvách, mezi kterými nechybí růžová, tmavě modrá, klasická bílá s černou či metalická stříbrná.

Kolekce pro nadcházející sezónu obsahující množství kalhot s širokou nohavicí, skládaných sukní, hravých šatů a sukní s opeřením, ale i variabilních topů a kožených bund, je doplněna i o sportovně laděnou obuv, která modelům dodává cool look.

 

Zdroj: DKNY,  fashiongonerogue

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram