Červený koberec cen Grammy ovládla extravagance

Červený koberec cen Grammy ovládla extravagance

LA bylo po roce opět svědkem přehlídky neskutečně exkluzivních šatů při předávání cen Grammy. Celebrity se tentokrát odvázaly a každý chtěl být za hvězdu.

Hudební byznys je plný talentovaných jedinců. Jednou za rok dostávají možnost být po zásluze odměněni. Předávání cen Grammy se konalo již po 61. Největší jména světové hudební scény se sešla na červeném koberci, kde nebyla nouze o snahu být extravagantní, šokující a jedinečný. I tento rok byly některé ženy za bohyně. Jiné si prosazovaly své politické názory formou šokujícího outfitu jako v případě Joy Villa. Ta se oblékla do šatů se vzorem cihel, ostnatým drátem kolem ramen a kabelkou s textem: Make America great again. Není to poprvé, co se otevřeně navážela do prezidenta Trumpa.

Růžová síla

Od světle růžové až po temně fialovou: barva nadcházejícího svátku Valentýna k vidění na mnoha hvězdách. Herečka Anna Kendrick zvolila róbu od Ralph & Russo. Dokonalé zdobení bylo díky peří nenápadně výrazné. Katy Perry měla šaty od Balmain a její sukně přitahovala pozornost díky surrealistickému tvaru a struktuře látky. Camila Cabello v Armani Privé působila lehce usedle, ale vynahradila to velkým sexy výstřihem na zádech. H.E.R. si oblékla třpytivý Coach overal a byl vítanou změnou v záplavě šatů.

Třpyt a barvy

Tracee Ellis Ross v obleku Ralph & Russo díky křiklavě zelené zářila více než světla na červeném koberci. Výrazná barva vynikla, protože střih byl ponechán jednoduchosti. Stříbrný had kolem pasu dodal luxusní eleganci. Michelle Obama se sice neobjevila na červeném koberci, ale nádherně vynikala mezi celebritami svým třpytivým oblekem. Bebe Rexha zvolila rudé objemné šaty od Monoori a byla za moderní princeznu. Bebe měla problém, protože mnoho návrhářů jí odmítlo obléct kvůli její větší velikosti. Poradila si však skvěle. Lady Gaga in Celine přiznala, že se konečně už může oblékat luxusně do Haute Couture šatů, a ne šokujících masových kreací.

Atypické extravagantní tvary

Janelle Monaé se na červeném koberci objevila v modelu Jean Paul Gaultier. Geometrické šaty s vysoko položenými rukávy byly svou strukturou zajímavou volbou. Cardi B si zvolila archivní šaty z roku 1995 od návrháře Mugler. Triumfální volba s obrovskou nadsázkou byla nejvíce debatovanými šaty večera. Halle Bailey a Chloe Bailey se podobně jako její kolegyně zaměřily na objem, promyšlenou jednoduchost a neobvyklé siluety. Heidi Klum je legendární super modelkou a andělský model dává vyniknout její kráse i přes svou objemnost a zvláštní tvar.

Černá a bílá

Miley Cyrus zvolila černý oblek od Mugler se saténovými všitými panely a vypadala neskutečně elegantně a šik. Jennifer Lopez přijela na poslední chvíli v šatech Ralph & Russo. Třpytivá výšivka nádherně odrážela světla, když byla J LO na pódiu. Nezapomněla ani na svůj osobitý klobouk! Brandi Carlile si oblékla jako jedna z mála skvěle padnoucí černý oblek. Jemné zdobení dodalo celému vzhledu potřebnou dávku třpytu. Kylie Jenner ve značce Balmain působila elegantně. Neotřelý střih dal vyniknout její postavě.

Zdroj; vogue.com, 6abc.com, cosmopolitan.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram