Červnové must have ve víru oslav

Červnové must have ve víru oslav

Červen je měsícem, kdy se největší množství zamilovaných párů rozhodne vzít. Tedy uskutečnit svatební obřad a k tomu, jak se patří, hostinu. Jestli vás také čeká nějaká svatba, neváhejte se inspirovat, v čem vyrazit!

Nevíme, jak vy, ale my svatby milujeme. Nespočet nádherných šatů, lodiček, sandálků, kabelek ale také elegantních kloboučků v nás vyvolává pocit, že to všechno kolem módní branže, má smysl. České ženy a dívky se oblékají stále lépe, uvolňují se a nebojí se tolik vyčnívat. I když na svatbě by většina pohledů měla patřit nevěstě, neznamená to, že musíte jít za šedou myš. Proto jsme do červnového módního výběru zařadily hned dvě varianty, jak se na svatbu obléknout. A že kombinací a variant je nespočet!

Meruňkové krajkové šaty Little Mistress 2 519 Kč, Sluneční brýle Ray-Ban Erika 2 490 Kč, Bílé kožené sandály Baťa 1 399 Kč,

Žíhaný klobouk Tom Joule 749 Kč, Kabelka Calvin Klein Jeans 3 799 Kč, Maxišaty s výšivkou Little Mistress 2 799 Kč, Kožené černé sandály Baťa 1 399 Kč

 

A i když jsou v kurzu především jemné tóny meruňkové a béžové, skvěle padne i tmavě modrá varianta šatů. V kombinaci s bílými doplňky, nebo zajímavým dekoltem máte perfektní slavnostní dress code. Navíc si můžete bez starostí vybírat z kratší i delší verze šatů, na svatbu totiž i koktejlky jednoznačně patří!

 

zoot.cz , bata.cz, vasecocky.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram