Dokonalá příprava na zimu s F&F módou

Dokonalá příprava na zimu s F&F módou

Jak a co nejlépe se vypořádat s chladným podzimním, následně pak i zimním počasím, vám poradí F&F móda, která vás uvede do své vysoce elegantní kolekce AW14.

Oděvní značka F&F spadající pod britský řetězec supermarketů Tesco právě zahajuje svou kampaň pro pánskou kolekci podzim/zima 2014 s puncem elegance a stylové klasiky.

60ti dílná kolekce pánského oblečení pro letošní chladné měsíce zahrnuje boty a módní doplňky, včetně košil, pleteného oblečení jako klasické či vzorované svetry, ale i obleky.

Podle vyjádření značky a ředitele úseku pánské módy F&F Andy Jacksona je v podzimní kolekci kladen velký důraz na svrchní část oděvů s řadou klasických stylů, jako vlněné kabáty. Stejně tak, je zde ale aplikována řada dalších nových materiálů v neutrální barevné paletě tvořené černou, tmavě modrou, zelenomodrou a šedou.

Tváří kampaně, která je předzvěstí něčeho velkého a nového, se stal uznávaný ruský model Arthur Kulkov, který je znám pro své předchozí spolupráce s Tommy Hilfiger, Banna Republic, Dolce & Gabbana a Cavalli.

 

 

Příchod kolekce F & F podzim/zima 14 do on-line prodeje je očekáván na konci srpna. 

 

Zdroj: menscosmo

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram