Elsa Hosk oficiálně andílkem Victoria's Secret

Elsa Hosk oficiálně andílkem Victoria's Secret

Victoria's Secret má nového andílka. A vyvolená není žádným překvapením. Elsa Hosk pro Victoria's Secret fotí a předvádí už dva roky.

Victoria's Secret na začátku roku přišlo o dva ze svých důležitých andílků - Doutzen Kroes a Karlie Kloss. Bylo tak už na čase jmenovat andílkem někoho nového. Zdá se, že Victoria's Secret pochopilo, že nemá cenu hledat po castinzích neokoukanou tvář, jak tomu bylo před pár lety, ale vybralo si ze svých již osvědčených modelek. Elsa Hosk už pro Victoria's Secret fotí a předvádí několik let a se svou dlouhou blonďatou hřívou je mladší náhradnicí Doutzen, a možná byste si ji mohli splést i s Candice Swanepoel.

Švédská modelka byla na seznamu kandidátek většiny médií i fanoušků. Není se čemu divit, její nohy a oči jsou jako z jiného světa. Navíc již dva roky působí jako tvář řady Victoria's Secret pro mladší ročníky a milovnice růžové barvy s názvem Pink, takže se značce stačila osvědčit. Uvidíme, zda si Victoria's Secret jako andílka vybere ještě někoho dalšího, momentálně jich totiž moc nemá. Mezi andílky patří Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge a nově právě i Elsa.

Foto: fbspin.com, hawtcelebs.com, uk.lifestyle.yahoo.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram