Eros Pour Femme od Versace s Larou Stone

Eros Pour Femme od Versace s Larou Stone

Versace vydává novou dámskou vůni Eros Pour Femme. Její tváří bude modelka Lara Stone.

Módní dům Versace přede dvěma lety vydal pánský parfém s názvem Eros a nyní se rozhodl světu představit i dámskou variantu Eros Pour Femme. V kampani k parfému se objevuje Lara Stone a jako jejího kolegu Versace vybralo vyrýsovaného Briana Shimanskyho. Autorem snímků kampaně je duo Mert & Marcus.

Lara je v kampani oblečená do typického stylu á la Versace - bílých šatů se zlatými prvky. Dejte si velký pozor, abyste si ji nespletli s bohyní, fotografie se totiž moc povedly. Volba mužského prvku v kampani byla jasná - Brian je tváří pánského parfému Eros a objevil se v kampani už v roce 2012. Fotografie ke kampani s Larou a Bianem se pořizovaly v Londýně v místě vodní nádrže, kde se natáčel i jeden z dílu Jamese Bonda.


Brian v kampani pro pánský Eros z roku 2012. Líbí se vám?

Parfém Eros Pour Femme se na pulty zatím jen italských obchodů dostane v prosinci tohoto roku. Další zahraniční trhy budou následovat. ,,Eros je bohem lásky. Účelem kampaně pro Eros Pour Femme je ukázat, že byl Eros sveden, a má sugerovat sílu ženy," řekla k nové kampani Donatella Versace.

Od parfému čekejte italský nádech - vůni sicilského citronu, kalábrijského bergamotu a granátového jablka. Srdce vůně tvoří citron, jasmín a velmi oblíbené pivoňky.

Foto: Pinterest, fashiongonerogue

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram