Etno ruku v ruce s elegancí

Etno ruku v ruce s elegancí

Originalita, elegance a lidové umění, že to nejde dohromady? Ale jde! Kabelky GOSHICO jsou nádhernou ukázkou spojení etno stylu a elegance!

Milujete originalitu a zároveň eleganci? Máte vytříbený vkus, ale táhne vás to i k lidovému umění? Pokud ano, kabelka GOSHICO je pro vás ta pravá. Je to naprostý unikát mezi kabelkami, něco nového, co nikde jinde nenajdete. Nádherné spojení sofistikovanosti, elegance a etno stylu v moderním designu.

Kabelky GOSHICO, které si během několika let své existence získaly ve světě módy kultovní status, zdobí originální výšivky inspirované právě folklórem a tradičními motivy z Evropy i celého světa. Jejich unikátnost je však ukryta v jedinečném spojení husté výšivky a velmi odolné recyklované plsti, z které jsou kabelky vyrobeny a také velké praktičnosti. S kabelkou GOSHICO už nebudete muset trpět nepraktičnost kabelky kvůli její kráse, můžete mít obojí!

Za touto unikátní značkou, mající na svém kontě již řadu ocenění v kategorii design, stojí dvě sestry z Varšavy, pro něž to byl zprvu jen koníček.

První velký úspěch a popularitu mezi médii a zákazníky přinesla taška s autorským vyšívaným vzorem inspirovaným papírovou vystřihovánkou z oblasti Lowicze. A právě tento motiv, dva kohouti, se stali také inspirací nejznámější kolekce kabelek GOSHICO New Folk a současně charakteristickým znakem značky.

Každý vzor kabelek GOSHICO je naprostý unikát inspirovaný mimo jiné také řeckou terakotou, perskou mozaikou i aztéckými motivy a etnickými vzory, které inspirovaly i současnou kolekci Etno line.

Kolekce Etno line si vás získá svou individualitou. Každá kabelka sebou přináší jedinečnou charakteristickou atmosféru ukrytou v abstraktních vzorech, přírodních či zvířecích motivech a celkovém vintage nádechu.

GOSHICO přináší energii a originalitu do dnešní doby, kterou postupně ovládá tak trochu nudný minimalismus. Vynikají nejen svou krásou, ale také kreativním provedením, atypickými tvary, různými velikostmi s nejrůznějším typem popruhů a rukojetí, například rukojetí ze dřeva.

Do vašich rukou se tak dostane malý umělecký kousek, který vždy překvapí svým provedením a splní nároky i těch nejnáročnějších žen.

U GOSHICO nenajdete jen kabelky, ale také cestovní tašky, peněženky i obaly na telefony a notebooky, zdůrazňující individualitu a životní styl unikátním způsobem.

Zdroj: goshico.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram