FUSION kolekce s.Oliver spojuje sportovní styl s denní módou

FUSION kolekce s.Oliver spojuje sportovní styl s denní módou

Jarní cover pro Móda.cz jsme připravili ve spolupráci s módní značkou s.Oliver, která v něm uvede svou čerstvou kolekci FUSION.

Značka s.Oliver ve své jarní FUSION kolekci využívá světového trendu nošení sportovní módy a dodává ji šmrnc městského stylu. Kolekce byla vytvořena na základě dvou silných stylů - moderní sportovní móda a každodenní městský styl. Uvedené modely mají atletické křivky, ale rozhodně neznamenají jen čistě sportovní módu. Zjistilo se totiž, že sportovní nádech a typické linie jsou vhodné i pro denní nošení do ulic města. Kolekce obsahuje dámské a také pánské modely a do obchodů se dostala k 27. březnu 2017. 

Pozornost je kladena zejména na pružné materiály, krepovou tkaninu a neoprén. Ozdobné prvky jako lampasy, zipy a kontrastní lemování dodávají nové kolekci sportovní nádech. Outfity jsou primárně laděné monochromaticky tón v tónu, vidět můžeme trendy starorůžovou nebo kombinaci bílé se šedou. Díky propojení sportovních střihů s každodenní módou vám do šatníku mohou přibýt nové velmi nevšedně koncipované looky, které budou velmi snadno kombinovatelné s vaším současným stylem a zároveň ho obohatí o ty nejžhavější trendy a pohodlí! Celá kolekce je již dostupná v kamenných prodejnách s.Oliver a pro ty z vás, kteří je máte příliš daleko, také pohodlně na eshopu.

VÍCE K FUSION KOLEKCI S.OLIVER!

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram