Hravá, barevná móda z nové kolekce Catimini

Hravá, barevná móda z nové kolekce Catimini

Francouzská značka Catimini je zaměřena výhradně na dětskou módu od batolat po teenagery, která je hravá, veselá a s každou kolekcí přináší nové trendy. Catimini je opravdu stylová díky vysoce kreativnímu designu.

V několika slovech se dá dětská móda Catimini charakterizovat jako poetická, půvabná, odvážná, kreativní, trendy a hlavně unikátní.

Catimini dává dětem jednoznačně jedinečný styl, který je smělý, nečekaný a plný energie.

Kolekce je velmi různorodá, neboť je inspirována cestami mezi nejrůznějšími kulturami a styly. Vytváří tak cross-kulturní módu zaměřenou na zvědavé děti se zájmem o svět kolem sebe.

V kolekci najdeme řadu nejrůznějších motivů. Nápadité jsou především motivy inspirované kaleidoskopem, jeho ornamenty i barvami, jemných i zářivých odstínů.

S tím jak se děti vyvíjejí, vybíráme jim my, nebo ony samy si vybírají svůj styl, svůj módní svět, proto se Catimini neomezuje jen na jeden styl, ale vytváří jich hned několik.  Originální oděvy tak dětem ponechávají prostor pro jejich vlastní osobnost, tužby i příležitosti.

 

Letošní kolekce je velmi lehká, zachycuje závan pouštní svobodu, kočovnou eleganci, i půvabnost a divokost exotických pláží, prostřednictvím rafinovaných potisků exotických květů, papoušků i etnických motivů plných teplých barev.

 

Couture

Tropické léto

Letní růžová

Denim Dreams

City

Urban chic

 

Native prints

Color infant

Zdroj: catimini.com, shopcatimini.com, melijoe.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram