Jak na nákupy v Itálii

Jak na nákupy v Itálii

Pokud vyrážíte na nákupy do Itálie, určitě se kromě obchodů, které najdete i u nás, zkuste podívat do těch neznámých. Mnohdy se právě v nich ukrývají ty největší módní i jiné poklady.

Byznys košile a kravaty, ale i svetry a úpletové zboží nabízí již od roku 1938 tradiční značka Belmonte. Pokud tedy potřebujete oživit svůj pracovní outfit, tady si rozhodně vyberete.

Pro dokonalý look doplňte vybraný oděv obuví a kabelkou z té nejkvalitnější kůže od Fratelli Rossetti. V tomto butiku najdete sice o něco dražší, ale zato nádherné, luxusní, nadčasové i trendy boty a doplňky pro muže i ženy.

V Itálii kromě kvalitních doplňků a oblečení pro každodenní nošení najdete např. i obchod s originálními a stylovými svatebními šaty. Jestliže se chystáte na tento významný den a chcete obléknout opravdu skvostný a netradiční model, porozhlédněte se v Atelier Aimée.

Kvalitní, sexy i pohodlné dámské oblečení, ale hlavně spodní prádlo, punčochy a noční košilky za velmi příznivé ceny seženete v Golden Point. Nově obchod nabízí také pánské a dětské prádlo.

Na Corso Porta Borsari, jedné z nejvyhlášenějších nákupních tříd ve Veroně, se nachází butik Alkimia. Ten určitě nevynechejte, pokud hledáte ty nejluxusnější designové kousky značek DRIES VAN NOTEN, Marcel nebo RICK OWENS.

Zdroje obrázků: webové stránky obchodů

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram