Jak se podle bloggerů obléct na letiště!

Jak se podle bloggerů obléct na letiště!

Chystáte se na dovolenou, ale nevíte, jak se obléct na letiště? Inspirujte se hvězdami Instagramu, které mají cestovní módu v malíčku. Vy se tak budete cítit nejen pohodlně, ale navíc budete vypadat dobře.

Vypadá to, že většina lidí z Instagramu je neustále na dovolené, což znamená, že většinu času tráví na letišti. Kde jinde byste tedy měla hledat inspirativní outfity, než právě u nich? 

Listovali jsme několika stránkami s hastagem #airportoutfit a narazili jsme na čtyři nejlepší bloggery, kteří to mají v malíčku. A dobrá zpráva je, že nemusíte investovat do žádných nových kousků, protože outfit vytvoříte z toho, co máte doma. Není to super?

Lucy Williams

U Lucy je zřejmé, že miluje jednoduché a klasické oblečení, kterým nic nezkazíte, a dá se nosit ve všech ročních obdobích. Nejraději má černou bundičku, tričko, mikinu kolem pasu a černé slimky. Tak my myslíme, že super. Co vy?

Aimee Song

Stejně jako Lucy i Aimee se drží jednoduchých střihů. Pohodlnost nade vše. Ráda nosí černé roztrhané kalhoty, tričko, tenisky a koženou bundu. Nicméně vypadá spíš jako motorkáčka, čemuž napomáhají vyšívané detaily. A co k Aimee patří? Cestovní kufr Louis Vuitton, bez kterého nedá ani ránu.

Alex Stedman

Putovní outfit Alex Stedman je v plážovém stylu. Vyšívaný bomber, světlé džíny, plážový pletený košík a plážové sandály. To se prostě nosí.

Chiara Ferrragni

Milujeme Chiaru Ferragni a její styl. Módu má v malíku a umí se obléknout. Chiara obvykle nosí bílé tričko, tepláky s červeným pruhem, džínovou bundičku a bílé tenisky, které jsou letos velkým trendem. A že by její kufry zdobily nálepky z míst, kde už byla?

Tak co? Jak se na letiště oblečete vy?

wwww.instagram.com , www.pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram