Jemná a hladká pokožka bez chloupků

Jemná a hladká pokožka bez chloupků

Připravte se na příští léto již nyní s epilátorem BaByliss G946E IPL, který jsme se pro vás rozhodli na vlastní kůži vyzkoušet.

Do rukou se nám dostala velmi šikovaná mašinka. Respektive přístroj založený na technologii IPL, jež se postará o bezbolestné odstranění nežádoucích chloupků z jakékoliv části těla. Jeho pravidelným používáním se růst ochlupení postupně redukuje až o 90 %, díky čemuž se zejména dámy budou moci těšit z dokonale hladké pokožky, a to dlouhodobě. Francouzský specialista tak dokazuje, že nejen dokonalá péče o vlasy je mu zcela vlastní.

Předtím než ale přistoupíme k samotnému testování, kterému se dámská část naší redakce v nejbližších dnech podrobí v praxi, bychom se rádi novince od společnosti BaByliss Paris věnovali alespoň na teoretické rovině a blíže vás tak s tímto zázrakem seznámili.

Novinka od společnosti BaByliss Paris funguje na bázi světelné stimulace IPL, která dokáže přirozeně tlumit růst chloupků. Je to vůbec možné? Není to možné, je to Reálné.

Jak to tedy funguje?

Technika IPL epilace je založena na principu selektivní fototermolýzy, úspěšně používané v profesionálních dermatologických klinikách již 15 let. IPL (Intense Pulsed Light) epilace pomocí světlené energie zpomaluje obnovu chloupků. Pokožka je vystavena světelným zábleskům, kdy světlo je absorbováno melaninem obsaženým v chloupcích a jejich koříncích. Toto světlo, jehož intenzitu lze v rozsahu 5 stupňů regulovat v závislosti na fototypu pokožky, je přetvořeno do tepelné energie, která zabrání obnově buněk způsobujících růst chloupků.