Katie Holmes v novém sexy krátkém účesu

Katie Holmes v novém sexy krátkém účesu

Duben 2018 v časopise Woman´s Health patří 39leté herečce Katie Holmes. Z prvního pohledu je znát, že na svém těle poctivě pracuje.

Vyrýsované svaly, štíhlé a pevné tělo mluví samy za sebe. Holmes se v současné době připravuje na novou roli v akčním filmu, kde si zahraje bývalého mariňáka, proto musí vypadat silnější než kdykoliv předtím. Posilování zejména horní poloviny těla má tak na programu několikrát týdně. „Chci být autentická člověku, který byl vycvičen v armádě, což znamená, že nejsem marnivá, ani se nedívám ráda do zrcadla, ale posiluji proto, že to má práce vyžaduje,“ řekla herečka pro časopis o ženském zdraví.

Dvě hodiny posilování s trenérem, při kterých používají klasické činky a jiné závaží, přináší i „obyčejné“ dřepy, což sama Holmes hodnotí kladně. „Je to vzrušující, můžete se vymanit ze stresu běžného dne a najednou přemýšlíte o všemožných věcech jinak.“ Proto se rozhodla, i že i telefonní hovory přijímá až poté, co má za sebou lekci boxu. Herečku rovněž baví indoor cycling, dříve se ale nebála ani běhu na New York City Maratonu. Miluje kolektivní sporty, při kterých jste obklopeni jinými lidmi, a to vás motivuje.

Herečka ale ráda relaxuje i s knížkou v ruce. „Věrný čtenář si vybírá papír, ne Kindle. Cítím se tak bližší autorovi, když držím knihu v ruce,“ říká Holmes.

Ke sportu jí vedl otec, který s ní maratony běhával. K umění pak matka, která je kreativním umělcem sama o sobě. „Maminka vyráběla všechny záclony, polštáře, domácí svetry a ví, jak se co dělá a je to vyrobené s láskou. Když jsem vyrůstala, považovala jsem to za samozřejmost, ale čím jsem starší, tím víc poezie v tom vidím.“

Katie Holmes bude letos 40 let, její dceři Suri Cruise 12 let. Další děti už ve svém životě neplánuje. Je matka, která pro své dítě dělá maximum. Ale je to také duše, která v děství milovala pastelky a omalovánky. Na obálku časopisu herečku vyfotil fotograf Ben Watts a stylistka Jacqueline Azria oblékla brunetku s perfektním krátkým sestřihem do „obyčejných“ džínsů, topu a tepláků.

womenshealthmag.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram