Kendall Jenner: nové jméno světového modelingu

Kendall Jenner: nové jméno světového modelingu

Teprve devatenáctiletá americká kráska, kterou proslavily sociální sítě, se stává jednou z nejžádanějších modelek současnosti. Pro svoji kampaň si ji vybrala např. kosmetická firma Estée Lauder.

Od New Yorku až po Londýn se mezi módními experty i veřejností stále častěji mluví o sympatické devatenáctileté brunetce jménem Kendall Jenner. Její modelingová kariéra totiž nabírá nečekaně hvězdné obrátky. Daří se jí jak na mole, tak v reklamě. Mohli jsme ji vidět na třinácti velkých módních přehlídkách pro sezonu jaro/léto 2015 a pokud jde o kampaně, nedávno se stala tváří Estée Lauder.

Jak říká Olivier Rousteing, kreativní ředitel značky Balmain: "Kendall je inspirativní stejně jako byly Claudia Schiffer nebo Naomi Campbell, mladé dívky se jí touží podobat úplně ve všem."

Vzhledem k tomu, že Kendal Jenner vyrostla v době sociálních sítí, má to mnohem jednodušší, než modelky, které se teprve v průběhu kariéry musely naučit, jak je používat ve svůj prospěch. S více než patnácti miliony fanoušky na Instagramu ze sebe vlastně sama udělala hvězdu už ve věku, kdy má ještě všechno před sebou.

Zdroj obrázků: vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram