Kolekce bot DKNY pro ty, kteří si nepotrpí na podpatky

Kolekce bot DKNY pro ty, kteří si nepotrpí na podpatky

Módní značka DKNY se snaží přizpůsobit co nejširší skupině zákazníků. A tak ve svých kolekcích často zahrnuje více stylů. Právě proto letní kolekci bot tvoří jak elegantní baleríny a sandálky, tak uvolněné tenisky nebo sportovní wedges. 

První pomyslnou část kolekce pro jaro a léto od značky DKNY tvoří sportovní tenisky se suchými zipy na platformě. Je to jeden z trendů, který si asi jen tak do vkusu nepadne, přesto se u mladých nadšenců ujal. Na výběr máte mezi klasickými teniskami nebo converskami. Často jsou kombinovány dohromady různé materiály - semiš, guma, kůže. 

Těm z vás, kteří dávají raději přednost klasice a eleganci, se jistě zalíbí modely sandálků na nízké podrážce. Jsou kožené, vyrobené v barvách béžové, hnědé, bílé a černé. Většinou jsou tyto barvy kombinované se zlatými detaily; ozdobnými sponami, podpatky nebo přezkami. 

Pro dny, kdy slunce úplně nepálí jsou vhodné balerínky. Značka DKNY je nabízí hned v několika provedeních. Některé jsou z tenké gumy, jiné plátěné a další z kůže. Stejně jako u sandálků jsou kombinované se zlatými detaily, ale drží se jednoduchosti. Barvy jsou klasické - bílá, černá a nebesky modrá. 

Kolekce bot DKNY pro ty, kteří si na podptaky příliš nepotrpí. Dokazuje, že jde být elegantí i bez nich. Co na ni říkáte?

 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram