Květen Móda.cz v duchu princezen

Květen Móda.cz v duchu princezen

Světle růžová nejen kvete všude kolem, dostala se i do obchodů a z obchodů pomalu k nám do šatníků.

Péťa (šéfredaktorka)

"Tak jsem se vydala do Kladenského obchodního centra a chtěla jsem (nutně jsem potřebovala) novou kolekci pro mamky a dcerky - MOHITO Little princess. Jenže Kladno je příliš malé, aby se do obchodu tato kolekce dostala. Ach joo, to mě fakt zamrzelo. No nic vybrala jsem mnoho dalšího - kabelky, trička, brýle, košile, jeansy... Mám tuhle značku fakt ráda! Jen škoda, že pro kolekci Little musím do Prahy."

Janča

"Jak už jsem avizovala, v květnu přiletí čáp, ale až na konci, do té doby se plně snažím věnovat nejenom módě jako takové, ale i práci a projektům, které plánuji s mojí neziskovkou Psí šance z.s. a s holkama, které se mnou v této organizaci figurují. Nevěřili byste, jak dokáže charitativní činnost člověka vnitřně naplnit. Květen mi také připomíná, že jsem o rok starší, ale snad i moudřejší. Naplno si vychutnávám vůni přírody při jarních deštících, konečně i snídaně na terase, kdy se do tváře opírá sluníčko již brzy ráno, procházky s mýma čtyřnohýma, focení s novým objektivem, čtení oblíbených časopisů ve chvílích volna, dokonce jsem po mnoha letech skládala i puzzle a netrpělivě už čekám na mého malého módního človíčka."

Verča

"Jakmile skončily zkoušky, začala jsem si užívat tepla. Oblékla si nové šaty, obula pohodlné gumové botky a nezapomněla na ty nejúžasnější náramky. A ty nové volánkové nadýchané šaty mi přijdou jak pro princezny. Květen je pro mě o životních změnách, pohodě a hezkém počasí. Baby blue a baby pink se nevyhne skoro žádnému mému outfitu a v mezičasech, když zrovna nepracuji nebo si jen tak neužívám tepla, čtu. Konečně čtu knihy, které na mě několik měsíců čekaly v knihovně. Žiju. Dýchám. A těším se na to, co v následujících týdnech přijde."

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram