LETNÍ SPECIÁL 2016: 4. díl: Jak se obléknout na letní cestování

LETNÍ SPECIÁL 2016: 4. díl: Jak se obléknout na letní cestování

Cestujeme přes léto všichni. Někdo za mořem, jiný za horami, příbuznými, přáteli nebo jen za odpočinkem. Každé cestování si vyžaduje jinou přípravu a pohodlný outfit se rozhodně bude hodit!

Když pohodlí vede nade vším

Čistě sportovní outfity upřednostňuje na cestování mnohem více žen než těch, které se v tomto stylu oblékají normálně. Tenisky představují na cestování pevnou pohodlnou a vzdušnou obuv, která je vhodná i do náročnějšího terénu. Stejnou službu má i středně velký batoh, do nějž vměstnáte vše potřebné a nemusíte si z ramene na rameno přehazovat popruh kabelky, který se vám bude zařezávat do kůže. Na každé cestování během horkých dní by neměly chybět sluneční brýle a láhev s vodou. Tahle je skvělá v tom, že si vodu můžete napustit kdekoli a díky vestavěné filtraci si můžete být jistá, že pijete vodu bez závady. 


Crop top ONLY 469 Kč ; Brýle Pieces 469 Kč ; Batoh Hershcel 2 349 Kč ; Filtrační láhev Bobble 299 Kč ; Tenisky Nike Roshe One Wolf 1 690 Kč ; Kraťasy Ragwear 755 Kč 

Víkend v centru dění

Pokud vaše dovolená představuje pobyt ve světové metropoli, kde to jen žije a tenisky spolu s batohem byste tam přespříliš neuživila, nebojte se cestovat i v šatech. Šaty a sukně na cestování jsou velice praktické zejména pro ty ženy, které je upřednostňují i na každodenní nošení, jsou na ně zvyklé a mají rády, že na těle nemají přespříliš obepnutých materiálů. Na foťák, pití, sluneční brýle a peněženku postačí menší kabelka. My jsme vybrali takovou, abyste tam k nezbytnostem dala ještě malou svačinu a suvenýr sama pro sebe, na který narazíte při toulání se uličkami v centru města. 


Šátek Pieces 115 Kč ; Sandále Baťa 999 Kč ; Propínací šaty Closet 2 139 Kč ; Kabelka Pieces 485 Kč

Útěk za město

Znáte ten moment, kdy máte volné odpoledne a rozhodnete se udělat si neplánovaný výlet? Nic na něj nepotřebujete, vydáte se pěšky, vlakem nebo na kole. Tak či onak, chce to něco univerzálního a praktického. Jasně, přiznáváme, že celoplošně použitá bílá barva se neřadí mezi nejpraktičtější, ale vypadá skvěle. Na nohu stačí obout jen nějaké pohodlné botky, na hlavu slamák a na oči sluneční brýle. Můžete vyrazit. Lehnout si do trávy a pozorovat mraky. Koupit si zmrzlinu a slízat ji na břehu rybníka. A vzpomínky místo do mobilu sbírat na paměťovou kartu ve své hlavě. 


Espadrilky Gant 1 939 Kč ; Starorůžový vak Ridgebake 549 Kč ; Overal Miss Selfridge 1 429 Kč ; Sluneční brýle Le Specs1 389 Kč ; Klobouk Medicine 269 Kč

A co vás ještě čeká? 

LETNÍ SPECIÁL 2016: 

1. díl : Drobnosti na cestování
2. díl : Seznam věcí na letní dovolenou
3. díl: Kosmetické vychytávky k moři
4. díl : Outfity na letní cestování
5. díl : Kosmetika, která se v létě bude hodit

zoot.cz ; pinterest.com ; footshop.cz ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram