Ležérní podzimní kolekce v příjemné šedé a starorůžové St. John 2017

Ležérní podzimní kolekce v příjemné šedé a starorůžové St. John 2017

Měkké a na nošení příjemné pleteniny, jemné pastely s kontrastem v královsky modré a elegantní střihy přináší podzimní Ready-to-wear St. John 2017-2018.

Zatímco se (nejen) Amerika zmítá ve vlně streetového stylu a sportovní módy, do hlavy se vkrádá myšlenka, že přeci není možné, aby na trhu bylo stále tolik prostoru pro značky ryze ženské, romantické a něžné. Jde to. St. John je jednou z nich a tuto problematiku vyřešila tím, že do podzimní kolekce zamíchala trochu toho trendy sportovního ducha, pohodlnosti a ležérnosti.  

Kreativní ředitel Greg Myler v podzimní kolekci sice neubral na ženskosti a svých typických jevech, ale zato přidal trochu lehkovážnosti. Jindy seriózní společenské oděvy proložil tyrkysovým pyžámkem s delším kardiganem a kalhoty s puky ve velké míře nahradil tepláky s gumou u kotníků. Pokud si říkáte, že tím svou kvalitní tvorbu akorát tak shodil, vyvedeme vás z omylu. Stal se pravý opak! Ženská sofistikovaná móda dostala ten správný říz. 

V tónech světle šedé, romantické starorůžové i lesklé fialové a královsky modré vykouzlil návrhář inspirativní kolekci o 38 modelech. Z poloviny je založil na pohodlnosti pletenin, z té druhé nechal promluvit krásu dlouhých večerních šatů. Využil populárního semiše, brokátového povrchu a jiný model zase ozdobil 3D třásničkami. St. John by se rozhodně měl zarýt do vaší paměti. Jeho podzimní kolekce 2017 tedy určitě!

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram