Lindsay Lohan obléká pánskou módu Civil Clothing

Lindsay Lohan obléká pánskou módu Civil Clothing

Americká rebelka Lindsay Lohan se pyšní novou závislostí. Tentokrát však nejde o její bujarý život, ale čistě o módu. Herečka totiž absolutně propadla Civil Clothing.

Lindsay Lohan přichází v nebývalé poloze. Mladá kontroverzní herečka odhaluje pánskou kolekci ležérní módy ve spolupráci s kalifornskou módní značkou Civil Regime Clothing, jejímž motem je, nejít s proudem. Civil Clothing apeluje na nápaditost a originalitu.

Nejnovější kolekce americké značky, věnovaná právě mužům, nese název My Addiction, tedy závislost. A právě název kolekce nám osvětluje spolupráci Civil Clothing s LILO, jejíž minulost je značně pohnutá. Ale dost už o Lindsayně životě, faktem je, že nabídka z módního průmyslu herečce padla stejně jako módní hit CC jako ulitá a nyní může padnout i vám.

Kolekce My Addiction je totiž od dnešního dne exkluzivně v prodeji na stránkách obchodu s lifestylovou módou PacSun. Přesto, že se jedná o zahraniční e-shop, mile nás překvapilo samotné uvítání v našem rodném jazyce. Ceny uvedené v českých korunách jsou zde samozřejmostí. Co však samotný nákup ještě více zefektivňuje, je uvedení konečné ceny včetně všech poplatků, které jsou v případě mezinárodní dopravy velice příznivé.

Věříme, že se pro velice originální kalifornskou módu nadchnete podobně jako my, či jako samotná Lindsay, která po nás hází očkem. 

  

 

Zdroj: CivilClothing, PacSun

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram