Listopad a prosinec ovládnou trhy s nezávislou módou

Listopad a prosinec ovládnou trhy s nezávislou módou

Svět módy je plný milých překvapení, která na vás čekají i v listopadu a prosinci přímo v centru Prahy.

Módní značky Lovemusic a Plazmalab zvou všechny příznivce nezávislé módy šperků a designu, ne na jednu ale rovnou na dvě ojedinělé akce.

Tou první z nich bude listopadové vánoční vydání Prague Fashion Marketu, které proběhne ve dnech 27. až 29. listopadu v halách 13 a 40 Holešovické tržnice v Praze, kde se na jednom místě představí více než 150 módních nezávislých značek, které zde odprezentují široký výběr produktů pro ženy, muže i děti.

Zárukou kvalitního programu zde bude i občerstvení Local Food Market, ale také živá hudba a módní přehlídky prodejců. Ve spolupráci s Czech Fashion Council je také připravena přednáška na módní téma a nově zde také bude připravena sekce tzv. „Vyšší módy“.

V prosinci pak na vás čeká akce zaměřená na luxusní dárky pod stromeček, kdy 18. a 19. prosince holešovickou halu 13 zaplaví trh s luxusními dárky na poslední chvíli Boutique Market. Třetí pokračování oblíbeného trhu bude nově rozděleno do jednotlivých sekcí, kde návštěvníci najdou nejkvalitnější čaj, kávu, sýry, paštiky, vína, alkohol, ale také módní dárky, designové šperky a doplňky se zaměřením na náročné zákazníky, kteří si ve sváteční čas chtějí dopřát to nejlepší.

 

Obě akce jsou přístupné zdarma a bez bariér. Domácí mazlíčci vítáni.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram