Nová kolekce kabelek Dany Morávkové je na světě

Nová kolekce kabelek Dany Morávkové je na světě

Už jste dámy vyslovily svá nejtajnější přání k letošním Vánocům? Že ne? Pak se vaše rozvážnost vyplatila. Dana Morávková představila novou kolekci kabelek. 

Role módní návrhářky padla oblíbené české herečce a moderátorce jako ulitá. I proto se podobně tak jako na jaře 2015 můžeme i na podzim letošního roku těšit z dalšího přírůstku do již značně rozvětvené rodiny dámských kabelek ELEGA by Dana M.

V pořadí již čtvrtá kolekce kabelek, nesoucích jména obou zúčastněných jen v tom nejELEGAntnějším provedení, za nimiž stojí pětiměsíční úsilí a tvrdá práce, skýtá na 22 modelů luxusních dámských kabelek klopnovými psaníčky počínaje, přes menší crossbody a střední kyblíkové kabelky, až po klasické shoppery a velkými zipovými kabelkami konče.

 

Stejně jako předchozí kolekce kabelek ELEGA by Dana M., tak i kolekce s příznačným názvem HARMONY vzešla z vybraných materiálů, jímž vévodí hovězinové kůže v designu Saffino a podšívka v barvě bordó. Prvotřídní dílenské zpracování a dokonalý design jsou vedle zlatého kování prvky, jež skvěle dokreslují elegantní charakter a nádech luxusu.

 

Novinkou a ožehavým tématem zároveň jsou ale také sezónní barvy, které návrhářka pro dané období zvolila.

,,Podzim je vždy plný barev a rozhodně nemusí být smutný a nudný. Pro tuto sezónu jsem použila čtyři základní barvy: bordó, skořici, bambi a nestárnoucí černou, které jsem vzájemně kombinovala pro vytvoření zajímavé, elegantní a barevně harmonické kolekce“, říká Dana Morávková. Odtud tedy název HARMONY, jenž dokonale vystihuje harmonii barev.

Tak co říkáte dámy, máte už na některou z kabelek ELEGA by Dana M. spadeno?

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram