Nové kolekce u Marks&Spencer

Nové kolekce u Marks&Spencer

Britský řetězec Marks & Spencer vyráží do podzimních a zimních měsíců vyzbrojen kolekcemi, které nás zaujaly. Co se v nich objeví?

První nová kolekce není v podstatě už žádnou novinkou. Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley navrhuje řady pro Marks & Spencer již několik let a už dávno nezůstává jen u spodního prádla. Rosie s novou kolekcí upozorňuje na rakovinu prsu a obsáhla do ní celkem 19 kousků. Najdete v ní sety prádla, oblečení na spaní i podprsenku pro ženy po operaci prsu. Nový projekt Rosie je charitativní a 10 % z prodeje putuje organizaci Breast Cancer Now. Kolekci v kampani předvádějí ženy, které porazily tuto zákeřnou nemoc. Marks & Spencer se o rakovinu prsu a speciální podprsenky pro ženy, které musely prodělat operaci, zajímá už deset let. Za tu dobu na charitativní účely značka vydělala 13 milionů liber a pravidelně pomáhá s prevencí rakoviny prsu.

Malou kolekci pro Marks & Spencer navrhla Olivia Firth. Zahrnuje jen dva pracovní looky, jeden večerní model a jeden pohodový na víkend. Kolekce je ,,zelená", Livia si dávala pozor na to, z jakých továren materiály pro kolekci pocházejí. Značka i Olivia Firth dávají důraz na to, aby byla výroba oblečení transparentní a nešlo o rychlou módu, jejich spolupráce tak byla téměř předurčená. ,,Jsem zákaznicí M&S již mnoho let. Těším se na to, že teď budu moci vyprávět úžasné příběhy, jež se skrývají za oblečením," prohlásila ke spolupráci Livia.

Foto: vogue.co.uk, independent.co.uk, telegraph.co.uk, reveal.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram