Novinky mezi šampóny - aneb i v drogerii jde sehnat kvalitní produkt

Novinky mezi šampóny - aneb i v drogerii jde sehnat kvalitní produkt

Kvalitní a vyhovující šampón nemusíte vždy nutně shánět v kadeřnictvích. Novinky značek Schwarzkopf a Dove se jim totiž dnes již dokážou vyrovnat. 

Dove - Advanced Hair Series

Byť byl Dove dříve škatulkován jako levnější značka bez výraznějších výsledků, dnes je zřejmé, že své označení se snaží přepsat. A šel na to rafinovaně - obrovsky zvedl kvalitu svých produktů, změnil obaly do více futuristické podoby a prosím; Dove je tady lepší a oblíbenější než kdy dříve. Extrémně povedenou se stala řada Advanced Hair Series s praktickými obaly a skvělou konzistencí. Výsledky používání šampónu jsou navíc znatelné už po prvním umytí. 

Schwarzkopf - Essence Ultime

Šampony v minimalistických bílých lahvičkách seženete v drogeriích i hypermarketech a podle barevného pruhu na obale a stejně zbarveného víčka snadno poznáte, o jaký druh se jedná. Celá řada essence Ultime je příjemně parfemovaná a mytí vlasů je s ní příjemné. Šampony slibují nápravu poškozených vlasů, skvělý lesk nebo dodají vlasům dostatek síly. 

Matrix - Total Results

Pro ty, kteří přeci jen dají přednost dražším značkám, zkuste se porozhlédnout (třeba online) na nabídku Matrix. Jejich řada Total Results s naprosto božsky barevnými obaly má své produkty zaměřené na nejrůznější potřeby. Kromě již obvyklých druhů šampónů na objem, revitalizaci nebo barvené vlasy, zde seženete také šampón proti žlutým odleskům nebo určený k vyhlazení. 

mall.cz ; heureka.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram