Obuv, která se právě nosí u Tommy Hilfigera

Obuv, která se právě nosí u Tommy Hilfigera

Co se nosí letos na podzim u Tommy Hilfigera? Podívejte se s námi na trendy letošního podzimu a jara 2015 podle amerického módního návrháře.

Město pod sněhem! Přesně tak vypadal koncept předposlední módní přehlídky kolekce Tommy Hilfiger podzim/zima 2014, kde americký návrhář oblíbené lifestylové značky představil aktuální letošní trendy.

Zde je malá ochutnávka toho, co je již nyní v prodejnách Tommy Hilfiger možné zakoupit a dokonale se tak připravit na příchod zimního počasí. Americká lifestylová značka v letošním roce opět vsází na jednoduchost, která se u jezdeckých bot, kozaček ale i kotníkových střevíců na vysokém podpatku, projevuje střízlivostí zvolené palety základních barev černé, hnědé, béžové či modré. Stejně tak jsou ale umírněné i dekorační prvky, jako drobné pásky u kotníku či decentní přezky zdobící kozačky.

 

Vzhledem ke klasické umírněnosti podzimní kolekce, vás ale nemůžeme ochudit ani o nejnovější kolekci bot, která bude hitem sezóny jaro/léto 2015. Ta je naopak provokativní a svým způsobem daleko okázalejší, díky výraznému zdobení flitry a barevnými vzory, na které u značky Tommy Hilfiger nejsme až tolik zvyklí.

 

Tak které, dámy? 

 

Zdroj: Tommy Hilfiger, tobitex

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram