Otevření nového concept store Identity

Otevření nového concept store Identity

Včera proběhlo oficiální otevření nového concept store v centru Prahy s názvem Identity. Jak se nám tam líbilo a jaké kousky nás nadchly?

Butik Identity se oficiálně představil včera v příjemné předmikulášské atmosféře. Nový concept store si našel prostory v centru Prahy v ulici Rytířská, máte ho tak na dosah ruky. Majitelka obchodu Veronika Homolková nabízí ve svém butiku několik unikátních značek a jak jsme se na včerejším otevření dozvěděli, plánuje nabídku ještě rozšířit.

Identity nabízí kolekce módních značek SET, Marc Aurel, OUI Cambio. SET a Cambio vás obléknou velmi elegantně a nápaditě. Marc Aurel má skvělé kousky, které si jistě stejně jako my naprosto zamilujete. Od OUI se nám líbila trička s nápisy i výrazné náhrdelníky.

Kromě oblečení Identity nabízí i svíčky a obutí. Designových svíček značky KOBO najdete v butiku hned několik, stačí si jen přičichnout a vybrat si svého favorita. V zimních měsících jsou svíčky jasnou záležitostí - KOBO nám nabízí své sójové produkty s bavlněným knotem, přírodním designem a příjemnou vůní. Co se týče obutí, Identity si k prodeji vybralo australskou značku Emu. Emu boty mají velmi známý design a můžete v nich chodit v létě i v zimě. Jak nám prozradila Veronika Homolková, se kterou vám ještě přineseme rozhovor, fungují jako termoska - v létě chladí, v zimě vás zahřejí. Identity vás zkrátka obleče od hlavy až k patě!


Modely od SET a Marc Aurel 

Foto: vlastní, Identity

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram