PFW: Chloé v duhové kolekci

PFW: Chloé v duhové kolekci

Módní průmysl plný optimismu představila kreativní designérka Clare Waight Keller v rámci módní přehlídky značky Chloé. Poháněná byla silou duhy.

Velkou část kolekce vyznačovaly jemné duhové pruhy na bílém hedvábí, na šatech i teplácích. Kolekce mimo jiné oslavuje volnost a pohodu, která je na první pohled citelná. Pletené řetězce a střapce na kalhotách, mladistvé provedení, lehké tkaniny a nekonečné léto srší snad z každého modelu.

Máte chuť vrátit se do let, kdy vládli hippies, kdy bylo hlavním úkolem dne oslavovat mír, popíjet na pláži a surfovat na prkně. Tentokrát je dívka značky Chloé velká individualistka žijící si bohémským stylem života.

V druhé části přehlídky přišlo více elegance v podobě letně-sportovních šatů, overalů a halenek. Duha však stále „okupovala“ alespoň letní sandálky nebo střapaté kabelky.

Své místo si zde našla i džínovina, ale z prvního pohledu máte dojem, jakoby se do celé kolekce zatoulala nějakým omylem. Příliš do ní totiž nesedí.

Waight Keller v kolekci myslela na mnoho žen, které spojila v jednu, a možná právě proto, je její vyjádření kolekce tolik unikátní. Jedna žena v mnoha letních pojetí působí jako ta duha… Nekonečně, nevyzpytatelně a přitom nádherně.

                                                                                                  pinterest.com

                                        

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram