Podzimní kolekce La Perla ukázala ženskou postavu

Podzimní kolekce La Perla ukázala ženskou postavu

Krajkované overaly, viditelné bustiery a jemné splývavé šaty naplnily podzimní kolekci značky La Perla 2017-2018.

Ve vedení francouzské společnosti La Perla je již druhým rokem návrhářka Julia Haart, která se s příchodem podzimní kolekce 2017 nechala slyšet, že jejím cílem se stalo propojení nádherné přírodní tématiky s funkčností: "Jedná se o koncept přírody, která je upravena člověkem. Vybrala jsem si styl anglického parku, protože povoluje zábrany a umožňuje více volnosti. Není tak striktní jako park francouzský. Pro mě je to alegorie i v módě. Nechci, aby mi někdo říkal, co mám dělat nebo co nosit.

Hlavním cílem ovšem nebyla volnost či příroda, nýbrž vytvoření místa, kde se prolne linie spodního prádla s ready-to-wear kolekcí. Podle Haart totiž patří tyto dvě roviny neodmyslitelně k sobě, a proto se rozhodla uvést modelky na mole někdy v ryze spodním prádle, jindy v noční saténové košilce a někdy nastylizovala modely tak, abychom viděli od každého něco. 

Čtyřicet modelů tak perfektně obsáhlo nejen spodní a noční prádlo, ale i samotnou konfekční kolekci vytvořenou převážně z obepnutých overalů v královsky modré a černé za použití velkého množství drobných krajek. Nicméně, La Perla se pustila i do tvrdšího stylu - černých masek na očích, kožených vyzývavých korzetových topů a hlubokých výstřihů.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram