Pojďme na ples se Psí šancí

Pojďme na ples se Psí šancí

Plesová sezóna je v plném proudu a její tempo nepoleví ani v březnu, kdy se uskuteční ples se Psí šancí. Vyrazte na něj společně s námi.

Spolek Psí šance z.s., za jehož vznikem stojí ryzí láska ke zvířatům, zejména ke psům, má už za sebou hned několik malých i velkých veřejných sbírek, které přinesly své ovoce a pomohly jen tam, kde to bylo skutečně zapotřebí.

Psí šanceve svém počínání rozhodně nelení ani v letošním roce, kdy s chutí realizuje další nápady a myšlenky, jak pomáhat právě psům, případně dalším jednotlivcům ze světa zvířat.

Proto také uzrál čas, aby tato nezisková organizace zaštítila dokonce i tak velkou událost, jakou je charitativní ples a to se vším všudy. Ples pořádaný ve spolupráci s hlavním partnerem hotelem Bobycentrum, určený všem kulturně založeným osobám, jež neváhají podpořit dobrou věc. Výtěžek z plesu poputuje na podporu vybraného psího útulku, na kterou se tentokrát může těšit útulek Voříškov.

Krásné prostředí brněnského hotelu je pro tuto událost jako stvořené. Návštěvníci se zde mohou 12. března 2016 od 19:00 hodin těšit na bohatý program, živou hudební reprodukci a samozřejmě slosovatelnou tombolu. Na kručení v břiše rovnou zapomeňte, protože v ceně každého vstupného je navíc zahrnuta i skvělá večeře formou rautu.

Cena jedné vstupenky je 380 Kč a k dostání jsou až do dne konání na recepci hotelu Bobycentrum.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram