Poprvé newyorský týden módy představí Plus-size kolekci

Poprvé newyorský týden módy představí Plus-size kolekci

Jak nečekané, o to více radostné! Na New York Fashion Weeku v září budeme moct spatřit i kolekci obsahující větší velikosti než 38. Sláva!

Značka Torrid do svého sortimentu řadí klasické oblečení, plavky, spodní prádlo, obuv i doplňky pro ženy větších velikostí. A poprvé bude mít příležitost ukázat své módní nápady na jedné z největších akcí v této branži. Konkrétně se můžete těšit na 12. září 2017. Značka byla vybrána v rámci třetího ročníku soutěže Model Search, která slouží k vytřídění deseti finalistů, kteří se budou prezentovat na NYFW. Jde tedy o semifinálové kolo, jež rozhoduje o mnohém.

Značka Torrid uspořádala průzkum, v rámci kterého hledá modelky pro roční spolupráci. Online přihlášky chodí z Los Angeles, Seattlu, Houstonu i Atlanty. Výjimkou není ani Ontario v Kanadě. Vítěz „Face of Torrid 2018“ získá nejenom perspektivní smlouvu ale také nový šatník od značky Torrid. Dále bude značku zastupovat na různých oficiálních akcích a objeví se v sezónních módních kampaních během celého roku 2018. Přihlášky je možné posílat do 13. srpna 2017 na adresu torrid.com/modelsearch. V New Yorku značka v září předvede kolekci pro jaro 2018 se čtyřiceti modely. Klíčovými trendy pro nadcházející sezónu jsou romantický boho styl, ruční vyšívání a malování i rock 'n' roll.

„Jako značka, která je odhodlána pomáhat všem zákazníkům najít jejich osobní styl, se v Torridu domníváme, že je důležité předvést rozmanitost nabídek plus-size velikostí na nejvlivnějších módních akcích,“ řekl Kay Hong, generální ředitel značky Torrid v Los Angeles.  Catherine Bennettová, místopředsedkyně a výkonná ředitelka společnosti IMG Fashion, dodala: „Oceňujeme závazek značky týkající se velikosti a pozitivního poselství a věříme, že budou vynikajícím partnerem, protože společně pokračujeme v posouvání hranic módního průmyslu.“

wwd.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram