Potenciál královen krásy pro světové soutěže prověří uznávaný světový manažer

Potenciál královen krásy pro světové soutěže prověří uznávaný světový manažer

Česká Miss získala odborníka světového formátu, jehož úkolem je připravit královny krásy na jejich světové tour. 

Finále jediné národní soutěže krásy Česká Miss je sice dávno za námi, a karty jsou tak rozdány. Česko zná své královny krásy, pro které však finálovým večerem nic neskončilo, ba naopak vše teprve začalo.

Vítězky letošní volby královny krásy totiž automaticky nastoupily do rozjetého rychlíku, jehož konečnou stanicí je obhajoba svého čerstvě nabitého titulu ve velmi bohaté konkurenci krásek z celého světa.

Jak už je dobrým zvykem, i letos budou vítězky naši republiku reprezentovat na světových finále soutěží, a pokusí se tak navázat na nepřehlédnutelné úspěchy svých předchůdkyň. Táňu Kuchařovou asi netřeba dlouho představovat. Na Miss Universe tak pojede Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, Miss World čeká Českou Miss World 2015 Andreu Kalousovou a barvy České republiky na Miss Earth bude hájit Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová.

A jelikož před sebou děvčata nemají vůbec jednoduchý úkol, musí se na prestižní soutěže řádně připravit, což jim zabere mnoho času. Česká Miss však pro tuto spolupráci nově získala odborníka světového formátu, který prověří nejen potenciál finalistek, ale i jejich osobnostní stránky, na kterých by měly zapracovat.

Fundovaným poradcem není nikdo jiný než uznávaný kouč Jan Mühlfeit, který dlouhá léta působil v nejužším týmu Billa Gatese.

 

Zdroj: Česká Miss

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram