Praha přivítá nejkrásnější hlas světa

Praha přivítá nejkrásnější hlas světa

Zpěvačka s nejkrásnějším hlasem na světě Lara Fabian, opět navštíví českou metropoli, kam zavítá v rámci svého podzimního turné.

Do české metropole se po dvou letech opět vrací zpěvačka Lara Fabian, která byla obdařena nejkrásnějším hlasem na světě a v Praze vystoupí v rámci svého podzimního koncertního turné nesoucí tajemný název Le Secret.

Když Lara Fabian na jaře roku 2012 poprvé navštívila Českou republiku, nejenže téměř okamžitě vyprodala Smetanovu síň Obecního domu v Praze, ale především zcela nadchla české publikum, které její oduševnělý projev dosud znalo jen z nahrávek. Zpěvačka na procházce po Karlově mostě sebrala kamínek a přála si, aby se ke svému vřelému publiku mohla brzy vrátit. A její přání a hlavně přání mnoha jejích posluchačů se letos na podzim splní.

Nádherný hlas, přesahující hranice sfér a dotýkající se tak přímo srdcí posluchačů, tentokrát rozezvučí zcela novou koncertní síň v multifunkčním kulturním prostoru Forum Karlín dne 16. 10. 2014 od 20 hod, kde jistě zazní i největší hity, jako Je t’aime, Adagio, Tout, I will love again.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketstream již od 890 Kč.