Proč stojí 50 odstínů temnoty za zhlédnutí?

Proč stojí 50 odstínů temnoty za zhlédnutí?

Připadá vám nezajímavý příběh pana Grey a slečny Steel? Nevadí. Dáme vám několik pádných důvodů, proč i přesto jít do kina na druhý díl. Premiéra se blíží. 

Plytký příběh o obyčejné dívce, do které se zakoukal bohatý a dokonalý muž, který vás nebavil? Rozumíme. I tak se vás pokusíme přesvědčit, že druhé pokračování úspěšné trilogie má smysl. Z trailerů se totiž zdá, že nabídne daleko více než první díl.

V první řadě bude díl plný luxusních a designových interiérů a exteriérů velkých amerických měst. Stejně tomu bylo i v díle prvním. I kdyby vás nezajímal příběh, prostředí, v němž se film odehrává za zkouknutí stojí. Kromě toho nás čeká i spoustu krásného high-end oblečení, helikoptéra a drahá auta. Napětí, dramatičnost a dějové zvraty.

Tím se blížíme k tomu hlavnímu - dějová linie se posune na vyšší úroveň. Primárně už nebude popisovat jen praktiky BDMS, ale příběh více pronikne do minulosti hlavního aktéra, která by měla vězet za tím, proč potřebuje ke svému životu absolutní submisi své partnerky, proč není schopen brát ji na stejné úrovni a vysvětleny by měly být i další jeho úchylky, jako je třeba přílišná starost o dodržování životosprávy. Zároveň bude příběh bohatý na dramatické a trochu tajuplné scény, hlavní hrdinka dostane více sebevědomí a vzájemný vztah s Greyem tak dostane jiný rozměr. Zdá se, že druhý díl neubere na erotických scénách, ale přidá další aspekty, díky kterým by mohl předčít díl první.

Premiérové promítání v multikinech bude probíhat od  9. 2. 2017 v několika sálech najednou až patnáctkrát za den.