Řecké sandálky jsou perfektní volbou pro léto 2017

Řecké sandálky jsou perfektní volbou pro léto 2017

Starověké řecké sandály vás bezpochyby nadchnou. Aktuální léto tak můžete oživit právě díky pohodlí a jedinečnému stylu.  

Spojení mezi značkou Ancient Greek Sandals společně s modelkou etiopského původu - Liyou Kebede vytváří dokonalou letní spolupráci.

Kolekce sandálů s názvem LemLem je vytvořená ručně s použitím materiálů z Etiopie, Keni, Rwandy a Madagaskaru. Ceny jsou sice o něco vyšší a začínají na 275 dolarech, v přepočtu tedy asi za 6700 Kč, milovnice obuvi však jistě jejich koupi zváží. Nejdražší kousky se pak pohybují až do výše 460 dolarů.

Sandály vyrobené z kůže, žakáru a semiše připomínají starověké Řecko, mají osobitý styl a působí pohodlně. LemLem kolekce je k dostání například na Net-a-Porter.com. Vedou tělové barvy jako béžová, světle hnědá, meruňková či zlatá, avšak na výběr jsou i barevné varianty, které léto oživí a rozveselí. Celkově jde v první řadě o komfort, za kterým stojí převážně tenké pásky z jemných materiálů, které nikde netlačí ani netáhnou. Což je alespoň za nás to nejdůležitější. Není čas nosit krásné, ale nepohodlné boty. Toužíme po komfortu a kráse v jednom. A zde to spojení rozhodně vidíme.

net-a-porter.com, fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram