Rozhovor s vizážistou hvězd - Petr Krejczy

Rozhovor s vizážistou hvězd - Petr Krejczy

Petr Krejczy ala Pity ušel velmi dlouho cestu. Někteří z vás si ho zřejmě pamatujete z úspěšné soutěže Vyvolení, ale to už je dávná minulost. Již delší dobu totiž Petr žije svým snem a nehodlá to měnit. Co nám na sebe vizážista a kosmetik hvězd prozradil? Čtěte dál. 

Jak se ti daří Petře?

Momentálně jsem naprosto spokojený. Daří se mi skvěle. Nová práce, vše je super.

Většina lidí si tě pamatuje z Vyvolených, což je ale velká minulost. Nicméně je třeba říct, že jsi jeden z mála, kdo po soutěži nelenil a vybudoval úspěšnou kariéru. Byla pro tebe práce kosmetika snem od dětství?

Rozhodně ano. Jako dítě jsem měl dva sny. První sen se týkal právě kosmetického oboru, protože už jako děcko mě bavily krémy a vše okolo pleti. Navíc pocit, když někomu pomohu, je k nezaplacení. Druhý sen byl pořídit si dva psy. Živím se jako kosmetik a mám dva nádherné psy, takže mise splněna (smích).

Jak dlouho se práci kosmetika věnuješ?

Věnuji se kosmetice profesionálně pátým rokem, ale dá se říct, že to dělám celý život, protože jak už jsem řekl, je to pro mě záliba.

Je o tobě známo, že se staráš o pleť mnoha českých celebrit a osobností, kdo k tobě například pravidelně chodí?  

To je pravda. Pod mou klientelu spadá opravdu mnoho osobností, které vždy rád vidím. Pravidelně dochází například Pavel Vítek a Janis Sidovský, Regína Rázlová, Miluška Bittnerová, Elis, Samer Issa a také muzikálový herec Honza Kopečný.

Prozradíš čtenářům, jaké procedury jsou tvou specialitou?

Celkově odborná kosmetická péče pro ženy a muže za použití profesionální kosmetiky Alissa Beauty a SPA H&B kosmetiky. Dále masáže obličeje, zábaly z mrtvého moře, trvalá na řasy, vizážistyka, ale také perskou epilaci, depilaci, kterou dělám v ČR jako jediný, takže pokud se chcete navždy zbavit chloupků, určitě přijďte.

Kde tě mohou potencionální zákazníci najít?

Pracuji v salonu Hair Point, který najdete na adrese Úhelný trh 424/3, Praha 1, kousek od Cafe-Cafe. Salon je také velmi blízko ke stanici Můstek či Národní třída.

S jakou kosmetikou pracuješ?

Pracuji se značkou Alissa Beauté, která zahrnuje přírodní dermokosmetiku vytvořenou laboratořemi v Itálii a založenou na nejnovějších vědeckých a technických poznatcích. Srdcem široké řady produktů jsou aktivní přísady z čisté přírody bez běžných alergenů, které společně s nejlepšími technologicky vytvořenými aktivními látkami vytvářejí jedinečnou pleťovou kosmetiku pro ty, kteří to s krásou myslí vážně.

Jak žije Petr Pity Krejzcy v osobním životě?

Když nepracuji, snažím se hodně relaxovat. Chodím cvičit, ale třeba také na kosmetiku (smích). Mám velkou radost, protože jsem si koupil kolo a nemohu se dočkat, až se na něm projedu. Dále miluju moře, nejlepší relax. A stoprocentně musím zmínit práci na zahradě.  

Nemohu si nevšimnout, že jsi zhubnul, prozradíš nějaké tipy?

Děkuju. Už půl roku docházím k trenérovi – Honza Miksa, který má se mnou sice obrovské nervy, ale nemohu si ho vynachválit. Mám dole 13 kg a nebojím se říct, že jsem na sebe pyšný. Člověk se o sebe musí starat.  

Máš nějaké stránky, kde tě čtenáři mohou případně kontaktovat?

Určitě. Kdokoliv mě může kontaktovat na https://www.facebook.com/pitycosmetic/

Děkuji za rozhovor Petře a přeji jeden úspěch za druhým. 

 

Foto: Jiří Kacafírek Klíma

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram