SmartHalo - vychytávka pro městské cyklisty

SmartHalo - vychytávka pro městské cyklisty

Už jste slyšeli o SmartHalo. Tahle vychytávka, která se právě hřeje na výsluní Kikstarte vás vrátí zpět do sedel vašich bicyklů. 

Zařízení SmartHalo, které má na svědomí partička sedmi vývojářů, je určeno pro stávající, ale i začínající cyklisty. Jeho primárním úkolem je co nejvíce zjednodušit pohyb v rušných ulicích měst. Respektive urychlit přesun z bodu A do bodu B s minimální ztrátou času.

To ale není vše. Kromě GPS systému, který vás po celou cestu naviguje prostřednictvím LED diodových světel, zařízení přesně monitoruje i vaše výkony (zdolaná vzdálenost, počet spálených kalorií, převýšení apod.), které si posléze můžete zkontrolovat v iOS a Android aplikaci, jenž je celou alfou i omegou SmartHalo.

Se SmartHalo dokonce nepotřebujete ani další drobné doplňky, jako například světlo, které je součástí kouzelné vcelku nenápadné krabičky namontované a speciálním klíčem upevněné krabičky, kterou stačí pouze nainstalovat, spárovat s vaším telefonem a můžete se vydat na cesty.

Zlatým hřebem je pak inteligentní bezpečnostní systém proti krádeži. Jakmile se totiž bicykl opatřený zařízením SmartHelo dá do pohybu cizí osobou, automaticky se spustí alarm, který případného zloděje odradí.

Přitom všem SmartHelo vydrží v pohotovosti při běžném používání až tři týdny. Nabíjení pak funguje přes USB konektor.

Zvýhodněná cena při předobjednávce na oficiálních stránkách kikstarter je 99 USD.

 

Zdroj: Kickstarter

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram