Tip na skvělý dárek: originální barevné čepice a čelenky české značky Anna Anna!

Tip na skvělý dárek: originální barevné čepice a čelenky české značky Anna Anna!

Přemýšlíte každý rok, co zajímavého a hezkého dát svým blízkým nebo těm, kteří už „všechno mají”? Máme pro vás tip na zcela originální dárek, který je krásný, cenově dostupný, a ještě podpoříte českou řemeslnou výrobu.

Značka Anna Anna připravila kolekci zářivě barevných a praktických doplňků. Můžete si vybrat z široké nabídky slušivých čepic a nově i čelenek, které pořídíte od 490 do 690 Kč. Vše je šité z kvalitního úpletu a každý kus je ručně malovaný originál. Čepice a čelenky zakoupíte ZDE.

O značce Anna Anna české výtvarnice a módní návrhářky Anny Tejklové jsme již psali. Možná si pamatujete její precizně ručně malované šaty, tuniky či kabelky, které vynikají živelnými barvami, ornamenty a výrazným stylem s důrazem na ženskost. 

Pokud byste chtěli nákupem dárku udělat radost hned dvakrát a podpořit charitativní projekt podporující veterány, můžete si čepice či čelenky Anna Anna zakoupit na eshopu Spolku Vlčí Máky, 100 % z prodeje jde na podporu novodobých veteránů z řad armády, ale také policie a hasičů - členů integrovaného záchranného systému, o které se Spolek Vlčí Máky stará a pomáhá jim v nouzi.

 

Přejeme krásnou barevnou zábavu při výběru čepic Anna Anna 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram