Tipy, jak nosit MAXI šaty!

Tipy, jak nosit MAXI šaty!

MAXI šaty jsou v kurzu už nějakou sezónu. Jak je ale nosit tak, abyste vypadala módně, stylově a moderně? Je to jednoduché! Pojďme si pár triků ukázat...  

V průběhu několika posledních týdnů jsme zaznamenali spoustu zajímavých způsobů, jak maxi šaty nosit a kombinovat. Všechny mají však jedno společné, a to vrstvení. 

Pokud patříte mezi milovnice módy, tak si šaty dlouhé až na zem rozhodně zamilujete. Najdou se v nich ženy holdující pohodovému oblečení, ženskosti, eleganci i extravaganci. Samozřejmě na každém to vypadá jinak. A to je na módě krásné. Jste na kombinace připravena? Tak jdeme na to!

Košile a bundička

Stejně jako na obrázku, přesně tak vyrazte do ulic. Vyrazíte tím ostatním dech. Kotníkové boty s otevřenou špičkou, dlouhé šaty s rozparkem, pod nimi bílá košile a to celé schované pod černou bundičkou. Tak zima vám nebude, co myslíte? A kombinace je jednoznačně módní.

Tenisky a kožená bunda

Pohodářka jakbysmet. Také se v tom vidíte? Maxi šaty v kombinaci s koženou bundičkou vypadají tak trochu rockersky. Zvlášť, když si k nim vezmete tenisky a třeba psaníčko. 

Kalhoty a šaty

To, že se šaty nosí přes kalhoty, by mohlo leckoho překvapit. Kombinace košilových šatů na knoflíky s rozparkem je naprosto dokonalá a za nás určitě vede. Co vy na to?

Crop top svetr přes šaty

Máte doma krásné letní šaty, které jsou v neutrální barvě, ale nemůžete je nosit na jaře, protože by vám v nich byla zima? Jednoduše si k nim vezměte crop top s dlouhým rukávem, který vás zahřeje a přitom vám vytvoří dokonalý outfit.

Oversize sako

Oversize věci letos vážně jedou. Kombinují se se vším, co to jde i právě s maxi šaty. Když zvolíte vhodný střih, ve kterém nebudete vypadat jako pytel, tak rozhodně zabodujete. 

 

Vybrala jste si i vy?

 

www.pinterest.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram