Trendy jsou trička s nápisy - zajděte si pro ně do Bershky

Trendy jsou trička s nápisy - zajděte si pro ně do Bershky

Vídáme je u zahraničních blogerek i moderátorek. Pomalu ale jistě se vkrádají i do českých ulic. Trička s nápisy jsou všude kolem a získají si i vás! Přinášíme vám kolekci řetězce Bershka... 

Trička s nápisy světových metropolí, oblíbených citátů nebo i jiných textů dnes nosí nejenom módní ikony, trendů znalé blogerky nebo kolemjdoucí... Trička s nápisy se vkrádají i do šatníků obyčejných smrtelníků a rychle si získávají všechnu pozornost. 

Nápisy jako "If your dreams don't scare you, they aren't big enough" (tedy Pokud se neobáváš svých vlastních snů, pak nejsou dostatečně velké) nebo "Good girls go to the heaven, bad girls go everywhere" ( Hodné holky se dostanou do nebe, ty zlobivé všude) jsou oblíbené a dokáží často leccos vypovědět o vás, vaší povaze či aktuální náladě. Dávejte ale pozor, co nápis na vašem tričku znamená!

Bershka má na výběr desítky krásných triček s originálními, vtipnými i jinými texty. Většinou jsou to motivační citáty nebo naopak demotivační jako například "Just broke up with my boyfriend". 
Nejčastěji vídáme trika tématicky zaměřená na fenomény dnešní doby. Výjimkou tedy není ani Paříž, Francie a vše co k ní patří, nebo třeba sociální sítě. 

Bershka nenabízí pouze trička bílá s černým nápisem nebo naopak. Čím dál tím více jsou vidět i trička designová, se zajímavým střihem, nevšedními detaily například na rukávech nebo s jemným potiskem květů, geometrickým vzorem či jsou oblíbené nápisy připomínající poznámky zasněné dívky ve školním sešitě. Které z nich musíte mít doma?

Zdroj: bershka.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram