Trendy v pánské módě pro příští letní sezónu

Trendy v pánské módě pro příští letní sezónu

Módní akce prezentující pánské kolekce pro jaro/léto 2015 jsou v plném proudu, a my vám tedy představujeme největší trendy tohoto období.

Tradice

Tradici i ověřené kvalitě dává i nadále přednost např. značka Dunhill, která dodnes zůstává synonymem bohatství a luxusu. Objevují se tedy klasická tvídová saka často doplněná botami a kabelou ve stejném tónu. Z historie, konkrétně z období španělské nadvlády nad Sicílií, tentokrát vychází i kolekce Dolce&Gabbana plná barev, výšivek a luxusního brokátu.

Retro

Nesmrtelná 60. léta opět ožívají u Topman Design, který příští letní sezonu obléká muže do trendy županových sak a zvonových kalhot s květovanými potisky i třásněmi. V době před 30 lety se pak zhlédlo Moschino, nová pánská kolekce sází na pestrobarevné nápisy a potisky v podobě státních vlajek či smajlíků.

Sportovní elegance

Na módní přehlídce Tom Ford měli modelové tentokrát na sobě místo obleků džínové nebo kožené bundy a džíny, i přesto ale vypadali opravdu stylově a elegantně. Sportovně to vzala také klasická britská značka Hackett London, jejíž kolekce se vyznačuje jednoduchými střihy a designově čistými liniemi.

Úplet

Nejen Giwes&Hawkes či Emporio Armani dávají v létě 2015 před klasickými košilemi přednost sportovnějším úpletům, svetrům a vestám. Pro volný čas zvolte variantu s džínovou bundou a šortkami, pro formálnější příležitosti pak tu se sakem a dlouhými kalhotami.

Županová saka

Hitem se pomalu ale jistě stávají saka a kabáty se zavazováním místo klasických knoflíků. Tento módní trend si oblíbili např. Topman Design nebo J. W. Anderson.

Zdroje obrázků: style.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram