Vkročte do jarní sezóny v nových kvalitních a pohodlných teniskách

Vkročte do jarní sezóny v nových kvalitních a pohodlných teniskách

Chladné zimní počasí se s námi pomalu, ale jistě loučí a na příchod teplejšího počasí je potřeba připravit i náš botník

Tou největší klasikou, která by neměla chybět v žádném botníku, jsou kvalitní pohodlné tenisky. A v zájmu vašich oblíbených tenisek by neměly být jenom jedny.

Největší chybu totiž uděláte, když budete jeden pár tenisek nosit každý den až do úplného prošlapání. Mějte na paměti, že o své tenisky se musíte starat. Jen tak zaručíte svým nohám odpovídající pohodlí a péči.

Společně s největším tuzemským prodejcem tenisek alias sneakers Queens.cz jsme vybrali několik tipů na jaro a léto, které by vás mohly zaujmout.

Stále ještě čerstvá novinka mezi teniskami Nike. Tento volnočasový model vznikl původně z bot běžeckých. Jejich pohodlí, prodyšnost a lehkost si totiž profesionální sportovci oblíbili natolik, že je začali nosit i v ulicích města a ne jen na běžecké dráze. Tenisky se navíc vyrábějí v decentních barevných kombinacích a tak se dají dobře sladit i ke zbytku outfitu.

Nová vylepšená verze ikonických tenisek Nike Air Max 90. Tato verze je navíc obohacená o lunar podrážku, díky které jsou tyto tenisky ještě pohodlnější. Zkuste si je někde vyzkoušet a poznáte, že nic pohodlnějšího jste na noze neměli. V nabídce Queens.cz najdete hned několik verzí těchto moderních sneakers.

Tenisková klasika z Velké Británie. Jen málo jiných značek má za sebou takovou historii jako New Balance. Jejich vlajkovým modelem tenisek je 574. Tradiční silueta, kvalitní použité materiály a decentně sladěné barvy. To je to co, od tenisek New Balance 574 můžete očekávat.

My jsme si vybrali a co vy?

Vybírat můžete na kamenných prodejnách v Praze, Brně a Ostravě, nebo online na queens.cz.

Zdroj: queens.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram