ZARA začíná sportovat

ZARA začíná sportovat

ZARA se po H&M a Mangu přidává ke komerčním značkám, jež ve svých obchodech nabízejí sportovní oblečení. U téhle značky ale v sekci sportovního oblečení najdete mnohem víc.

Nudí vás už stále stejné střihy a podobný design sportovního oblečení? Pokud ano, máme pro vás jednoduché řešení. Zara se totiž rozhodla pustit se i do sféry sportu a své zákaznice oblékne do velmi povedeného sportovního oblečení, které spojuje funkci i líbivost v jednom. Zaru jsme minulý měsíc trochu zdrbli za materiály a nepadnoucí střihy, z nichž většinu své produkce vyrábí, věříme však, že novou sportovní kolekcí se chtěla značka vytáhnout a zrovna na materiálu nešetřila.

Kampaň sportovní Zary vede do boje jedna z úspěšných britských modelek Edie Campbell. Jsme moc rádi, že si Zara všimla, že ve Spojeném království se nachází i jiné modelky než Cara Delevingne a Kate Moss a sáhla po Edie. Ta je na promo fotografiích ve sportovní kolekci přirozeně krásná a nenucená, což je dojem, který nám u mnoho jiných značek často chybí.

Sportovní kolekce nepostrádá ženskost ani lehkost. Občas je marnivá, jindy velmi praktická - najdete v ní tylové sukně, boxerské rukavice, velké kapuce i síťované topy. Jako by se Zara snažila v jedné věci vyvážit pohodlí a módní trendy. Kolekce je určená do tělocvičny, ale jsou v ní i kousky pro outdoorové nošení - třeba obrovská žluto-bílá pláštěnka, ve které budete v dešti k nepřehlédnutí a kterou jsme si hned zamilovali!

Foto: fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram