Značka Burberry ve své kolekci kabelek F/W2014 představila novou kabelku Bloomsbury

Značka Burberry ve své kolekci kabelek F/W2014 představila novou kabelku Bloomsbury

Britská značka Burberry v rámci své kolekce kabelek Podzim/Zima 2014 představila i nový typ – kabelku Bloomsbury inspirovanou britskými spisovateli a umělci z Charlestonu.

Značka Burberry nabrala nového tvůrčího ducha a představila nám novou kolekci kabelek s nádechem vintage.

Hlavní múzou byl soubor umělců a spisovatelů z Charlestonu a Burberry ji interpretoval ve formě nové kabelky nesoucí název Bloomsbury.

Nový tvar a netradiční materiály
Kabelka dostala nový elegantní tvar, kterému dodává na originalitě materiál. Tělo kožené kabelky je například tvořené typickým skotským žakárem.

 

Jindy jsou zase na kůži ručně malované květiny, což z nich činí naprosté unikáty.

Dalším originálním nápadem Burberry bylo pomalovat krokodýlí kůže. A tak vytvořili ještě strukturovanější kolážovitě vyhlížející umělecké dílo.

Ale k eleganci přece jen patří jednoduchost, proto v kolekci nechybí hladká kůže v zajímavých podzimních barvách od krémové, přes hnědou až po zelenou.

Ne každá z nás si však potrpí na takovouto velikost tašky. Ale Burberry myslí i na nás a tak v kolekci najdeme i menší Bloomsbury kabelek.

Každá z kabelek má ručně šité válcové rukojeti, dvojité zapínání, kovový zip a odnímatelný ramenní popruh, aby se dala nosit i pohodlně přes rameno. Nechybí vnitřní kapsy a přihrádky.

Bloomsbury se jednoznačně povedla, je praktická, kvalitně zpracovaná, elegantní a zároveň i originální, prostě má vše co by od kabelky mohla dnešní žena vyžadovat.