Zuhair Murad ví, jak nalákat romantické duše

Zuhair Murad ví, jak nalákat romantické duše

Resort 2017 se příliš nelišil od kolekcí, které jsme od libanonského návrháře vídali doposud. Krajky. Jemnost. Ženskost. Zdobnost. A romantika ve vzduchu. 

Zuhair Murad rozhodně nepatří k návrhářům, od kterých bychom očekávali, že přijdou uvolněné outfity, tenisky a unisexový nádech.

Už dost na tom, že jsme v aktuální kolekci narazili na gladiátorky, tedy boty bez podpatku. Když už se stalo, bereme to. Změny jsou fajn. Průsvitná halenka s gotickými volánky, krajkovanými nabíranými rukávy a sedmiosminové bílé džíny představovaly vrchol casual pojetí, které Murad dokáže předvést. 

Jsme za to vděční. Dalších více jak 30 modelů se odehrálo přesně podle předpokladů. Velké večerní šaty doplňovaly decentní pásky s výraznými sponami. Potisk tropických květů pokryl několikero šatů i kalhot a do podobných tónů Murad zároveň doladil barvy dlouhých večerních rób z krajek s plastickými květy na sukních. Levandulová, mentolová, bílá a jahodová zastupovaly jemné odstíny. Tyrkysová s fialovou se naopak postaraly o (v módě tolik potřebný) kontrast.  

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram